Cykelsemester

Det har gått snart tre veckor på min semester nu och en stor del av den har bestått av cykling eller cykelrelaterade saker. Första veckan var det ju MTB-SM hemma på Frösön där jag inte startade själv pga cykelstrul men då kunde jag istället lägga energin på support till Helena, som det ju gick väldigt bra för, istället.

Andra veckan, som avkoppling efter SM-veckan åkte vi söderut till Idre, Sälen, Rörbäcksnäs och Trysil för fincykling utan stress och press. Rörbäcksnäs är ju som vi tidigare visste helt fantastiskt bra cykling, likaså Trysil. Idre däremot var lite av ett okänt kort även om vi sett mycket fint på sociala medier.

Det visade sig vara ett litet guldkorn, fina byggda leder kombinerat med naturstig och en ”Skills Arena” med hopp, dropp, stenkistor och annat kul. Vi var där en eftermiddag och påföljande förmiddag innan vi åkte vidare och det räckte ganska bra. Med en dag till hade man kunnat utforska lite mer och kanske tagit sig upp på Städjan men vi var ganska nöjda ändå.

Det blev en del filmat och jag har klippt ihop några av de byggda lederna. Någon i sin helhet, men de flesta i lite av best of-format.

Håll till godo!

One Comment

Kommentera

CommentLuv badge