How it’s done

Har väl varit ute och klämt lite lagg idag igen då. Sista degen i Rättvik för den här gången så tänkte vi att vi tar och gör det ordentligt, så vi tog IK Jarls 9 och 5 km dagspår och även elljusfemman. 17 km senare så är vi nöjda med en härlig skidmorgon i bagaget. Igår tog vi och såg oss om i Tolvåsspåret, 13 km fick vi ihop då.

Igår

Tomten var ju här häromdan och gav mig bl.a. en pastamaskin som jag önskat mig i många år. Nu blir det hemgjord pasta framöver, jag ska fylla Gnocchi med all sköns godsaker och göra Fettucine och annat gott.

Angående rubriken då. ”How it’s done”. Det handlar naturligtvis om en av dom viktigaste kulinariska sakerna kring jul. Skinkmackan. En riktig skinkmacka ska vara så här enligt mig:
Wasa Julnäcke med Förslövssenap UNDER en rejäl skiva skinka. Good stuff!

Good stuff

Nu ska vi snart äta upp resterna av julmaten, gå på lite mellandagsrea på Team Sportia och hälsa på mamma på sjukhuset innan vi åker hem till Östersund igen.

Hörs.

Hej då Rättvik, ses snart igen

Lämna ett svar

CommentLuv badge