4×4 och en ny effektenhet

Jag försöker komma igång med grund-/vinterträningen men det är ju hela tiden nåt som sätter käppar i hjulen. Jobb och förkylningar står för merparten av strulet.
Nästa vecka verkar det som det ska var lugnt att dra igång igen trots allt, iaf en månad framåt tills det bär av på utbildning, som visserligen innebär träning i massor, men mer om det senare.
Så ikväll smög jag igång med ett gäng fyror. Nåt jag inte gjort på evigheter.
Jag har kört en del annat, som 8×2 och  5×3, för att det varit bekvämare.
Men fan, HTFU och kliv ur bekvämlighetszonen pojk!
För att kunna köra alla fyra och få en bra start mentalt på intervallsäsongen så lade jag mig på 20TW under vårens toppnotering på 320TW, inte Terawatt, utan (T)rainer(W)att så behöver inte ni riktiga Moanarkare känna er kränkta. 🙂

Dom tre första på 300@90 rpm gick så lätt att jag ökade till 320 i sista för att känna efter. Inga problem. Nästa gång kör jag nog på 310 iaf, det ska ju svida. Det krävs ju även lite övning för att fixa intervallträningen så det kan nog ta ett tag innan jag hittar rätt nivå och kan hantera smärtan.
Kurva på spektaklet:

Allt från kalaset finns att läsa här

Imorgon åker jag till Stockholm för konferens, TIC2013, riktigt intressanta ämnen på schemat.
Sen är det nästan helg och då förhoppningsvis längdskidpremiär.

SEN JÄVLAR, ska vinterträningen igång! Basta.

En reaktion till “4×4 och en ny effektenhet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *