5 cykliga minnen

Jag hakar väl på Helena och Elna och listar fem cykliga minnen, men medan dom höll sig till 2013 kör jag tidlöst. Varsågoda, helt utan inbördes ordning:

Sten Sture-pokalen, 7/4 1998, Sverige-Cup XCO
Min första MTB-tävling i H-Sport. Jag var sjukt nervös och frös som en hund innan start. Temperaturen låg på +1 och det duggregnade. Det var lervälling. Jag hade som mål att inte komma sist och körde som en furie när startskottet gick bara för att självdö tämligen omgående. Jag kom näst sist, 15 minuter efter segraren som hade en tävlingstid på 20 minuter.

Siljan Runt 2009
Jag har nog aldrig känt mig i så bra form som jag gjorde den dagen. Även om jag har varit det så har jag inte haft känslan. Körde ungefär halva loppet själv och andra halvan med grupper som jag hakade på vartefter dom for förbi. Körde in på 4:47 med ett snitt på 33 km/h. Än i dag står det sig som mitt snabbaste lopp.

Fighting face på upploppet

VR 2010
Jag körde med Cykelklubben.se för en tid under 10 timmar, rullade in på 9:54 och träffade min stora kärlek. Say no more.

Spanien 2013
En vecka i Torrevieja med omnejd. Sol, cykel, god mat och dryck och trevligt sällskap.
Vi åker dit i år igen.

Fjällcykling 2013
Sensommaren var ovanligt varm och vi njöt av flera rundor i Jämtlandsfjällen. Helags, Sylarna och Storulvån fick besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *