5 nya saker och 8×2=Fest

Öijer kommer med idéer och man hakar väl på;
Fem saker, bland många, som jag är bra på:

  • Laga mat och baka
  • Fotografera
  • Göra absolut ingenting
  • Tänka efter en extra gång
  • Vara mån om min familj

Det om det, har det hänt nåt kul idag då?
Jovars, styrketräning på lunchen som sig bör på torsdagar. Ben axlar och triceps på programmet.
Har lite problem med att få benböj att funka i vanliga fall och idag blev det svårare än vanligt.
Hur det gått till vet jag inte men jag har uppenbarligen fått en liten sträckning på baksidan av låret, alldeles under rumpan. Helt fel ställe att ha ont när man ska göra benböj. Alltså lätta fina vikter idag.

“…och när jag går förbi står vikterna på rad…”

Eftersom jag varit lite risig ett par dar har det ju inte blivit nåt träna alls, så ikväll tänkte jag att cykelbenen skulle få sitt. Jag grenslade Cuben på trainern och brände av 8×2 med 1 minuts vila mellan. Har aldrigt provat just det konceptet förut. Jag förstår varför nu. Eller egentligen inte. Det var jävligt jobbigt men ett bättre sätt(för mig) att få ut massa effekt. Det blir ju samma träningstid som fyror men med kortare vilotid och dessutom kan jag köra tyngre. Jag fick runt alla tvåorna på 320 W, när jag jag körde fyror sist så fick jag till den förnedrande serien 320-300-280-280…
Alltså; fler korta intevaller för mig ett tag framöver tills benen lärt sig veta hut.

Fest!

Jag läser också att Hr. Mölleborn har gett sig på plankutmaningen.
Han sprätte till med 5.04 bara sådär. Vad är hemligheten? Brie och rödvin?

Imorgon bli’re fest på annat sätt. Ut och äta med jobbet. Mat och vin alldeles gratis och med respektive också. Vi blir så många så vi har abonnerat restaurangen.
Smolket i bägaren ar att innan det så ska vi på begravning. Inte så himla festligt…

Uppdaterat:
Glömde ju den obligatoriska pulskurvan som bekräftar det jag kände under passet.
Skulle ha värmt upp lite tuffare(uppvärmningen är inte med på kurvan), och kunde ha kört kanske 10 W till i intervallerna. Det får bli till nästa gång.

På-Av-På-Av-På-Av-På-Av

Tidigare Sjukdom och plankstatus
Nästa Jag: En vinnare!

One Comment

  1. Det där är ett riktigt härligt intervallpass. På två minuter hinner man dra på sig ordenligt med syra. Höj försiktigt. 🙂
    5 minuter verkar vara min gräns. Har legat där i ett halvår nu. Men innan sommaren ska jag klara 10 minuter. Det lovar jag.
    /J

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.