5 saker som jag vill lära mig

Listdags igen!
Den här gången är det Helena som drar igång partyt och listar fem saker hon vill lära sig. Jag hoppar på tåget och levererar:

 1. Svänga när jag åker utför på längdskidor.
  Man kan ju tycka att jag borde kunna det efter fyra Öppet Spår men icke. För ett par år sen gick det skapligt men den senaste tiden har det fallerat totalt. Jag spänner mig och vurpar och sen spänner jag mig mer och vurpar lite till. Den onda cirkeln ni vet.
 2. Bunnyhoppa
  Shit vad med tid man skulle spara på tävlingarna om man kunde hoppa över bråten istället för att cykla runt eller i värsta fall hoppa av och släpa hojen över…
 3. Rita
  Tänk att kunna rita snygga tusch och blyerts-teckningar. Jag har ett set blyertspennor och nån tuschpenna också men jag verkar aldrig få ro att sitta och öva. Men nån gång blir jag väl pensionär om inte annat. Då!
 4. Wing suit flying
  Fatta. Glida fram i en Wingsuit och njuta av att flyga som en fågel. Nästan iaf. Har kollat på en ansenlig mängd med klipp med framförallt Jeb Corliss och är sjukt imponerad.
 5. Steka pannkakor
  Jag kan laga i princip vad som helst och gör det riktigt bra, men pannkakor har jag svårt att få till. Visst, dom blir ju ätbara, men dom blir inte som jag vill ha dom. Som mamma gör dom.

2 reaktioner till “5 saker som jag vill lära mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *