Om mig

Jag är en medelålders man i mina bästa år som är inflyttad till Jämtland från Södermanland. Flyttlasset gick i maj 2011 efter att jag träffat min livskamrat Helena på sommaren året innan. Jag tävlar i cykling, mest i mountainbike och tempo men kör även enstaka landsvägslopp. På vintern blir det skidor, fem Öppet Spår har jag hunnit med hittills men jag tävlar inte utan motionsåker endast.

Min klubb är Frösö IF och jag tävlar för Fuji Racing Team.

När jag inte tränar är det oftast nån form av friluftsliv jag ägnar mig åt.
Fjällvandring och fotografering har alltid varit en stor del av mitt liv, ända sen barnsben och nu på senare år har jag även börjat fiska. Huvudsaken är jag får vara ute i naturen och höra naturliga ljud eller bara tystnaden.

Innehållet på bloggen är nog ungefär lika delar träningsnörderi och livsnjutning. Jag gillar att träna precis som jag gillar att laga mat och hänga i soffan med en ostbricka och ett glas vin. Förvänta er varken magrutor eller chiapudding men däremot en stor dos livs- och träningsglädje.

Ibland skriver jag om produkter jag gillar, eller inte gillar för den delen. Orden är i de fallen alltid mina egna och i de enstaka fall ett inlägg är ett betalt samarbete (köpt reklamplats) är detta tydligt uttryckt.

Jag tycker det är roligt att du har hittat hit, hoppas du hittar nåt läsvärt. Skriv i så fall gärna en kommentar, det uppskattas!

Vill du ha kontakt på annat sätt skicka ett mail:
kontakt@hassegustafsson.se

//Hasse

Hasse