Advent och vilohelg

Det har varit en lugn och skön helg i stugan. Bakat lussebullar, åkt lite skidor och bara haft det bra. Idag har jag knappt varit utanför stugdörren. Jag åkte och hämtade Helena på skalet efter hennes löptur men annars har det varit stughäng.

Skidturen med Cissi igår var lugn och skön återhämtning. Jag tog ett extra varv i 2,5’an innan jag jagade ikapp för att får lite extra puls men sen blev det lugnt och fint. Cissi gjorde sitt första skidpass för i år och gjorde det väldigt bra i det extremt tunga föret.

Nu väntar en ny vecka och transportsträcka till helgen. Kämpa!

IMG_7565
Foto: Helena
Tidigare Happymorningride #12 - Morgonträning när den är som bäst
Nästa Önskekalender - Träningsplanering 2016

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.