Åh. Det är fredag.

Men äntligen är det fredag igen. En vecka har gått, den har sett i stort sett likadan ut som den förra bortsett från att det mesta varit annorlunda. Inte har jag tränat nåt heller egentligen, jag känner mig mest lat just nu, men ikväll ska vi iaf köra igenom lite RPM inför premiären på tisdag, så då blir det lite snurr på benen ändå.

 Imorgon bitti bär det av till stugan efter att Helena kört sitt spinningpass, jag kommer absolut att sitta med som deltagare för jag vet att kör man Helenas pass blir man trött, jävligt trött, för det är svårt att håll igen då. Sen blir det säkert en tur på längdskidor bär vi kommer ner och på söndag blir det nog en heldag i Björnrikes härliga pister. Jag ska försöka utmana mig själv för att utvecklas och åka så mycket röda pister jag mäktar med. Blått fixar jag ju utan problem nu så jag måste ta mig framåt om jag ska komma helskinnad ner för en svart innan säsongen är slut, som är nåt slags mål jag har. Varför vet jag inte riktigt men det vore ju kul att inte vara så begränsad i vart jag kan åka…

Ha en trevlig fredag hörni!

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.