Aj – det gör ju ont

För ett par veckor sen efter fjällcyklingen i Vålådalen så fick jag lite ryggont som gav med sig rätt snabbt. Sen har jag bara cyklat racer till och från jobbet och inte haft några problem eller känningar alls. Igår under MTB-turen så började ryggen småkrampa lite men det kändes inte som nåt större problem. Ända tills jag kom hem. Helvete så ont jag fick.
Sån riktig Ichias-värk ända ner i högerbenet. Hade svårt att röra mig och fick stora problem att hitta en smärtfri sovposition. Inte var det nåt bättre i morse heller.

Nu börjar det på att ge sig lite men det är fortfarande inte särskilt kul. Imorgon är det jag som ringer kotknackarn. Basta.

Jag har f ö fredagsfikat i morgon. Skulle väl baka mandelkubb men det blev…ja inte ser dom ut som kubb men smaken är ok hursomhelst så jag behöver inte skämmas tror jag.


Snart helg nu. Förhoppningsvis med cykling vid stugan. Ryggjävel. 

4 reaktioner till “Aj – det gör ju ont”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *