Alltså, vilken miljö jag bor i

Efter nästan två dar i sjukstugan så var jag så pass pigg idag att jag kunde ge mig ut på en promenad och få lite luft i finvädret. Det bet rejält i kinderna, men rätt klädd så är det inga bekymmer alls. När vardagen rullar på och det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man åker därifrån så är det lätt att glömma bort hur fint vi har det här.
Idag blev jag rejält påmind om det.

Halo-fenomen över den frusna Storsjön
Vallsundsbron och Frösön med Åreskutan i fonden
Storsjöstråket och Frösön
Frost i mustaschen redan efter fem minuters lätt promenad

Fast det är klart. Man måste nog gilla vintern för att bo häruppe. -20 idag.

En reaktion till “Alltså, vilken miljö jag bor i”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *