Äntligen kaffe i solen

Det händer inte mycket här just nu. Som jag sade till Helena i morse; jag sover, äter frukost, är trött och åker pistmaskin. Den här veckans första fyra dagar har jag jobbat en bit över 48 timmar och har en arbetsdag kvar. Trött.

Jag har varit ledig fre-lör denna vecka och Helena har varit här i stugan med mig. Det är bra, på många sätt. Vi får umgås och kramas och jag kommer ut och får röra på mig. Det blir inte mycket med det annars, jag försöker att klämma in en del Zwift och ibland hinner jag ut på skidorna men oftast måste jag ju sova bort dagarna. Den kommande sommarens cykling kommer inte att bli snabb…

I går tog vi iaf tjockcyklarna och en kaffetermos och rullade iväg på skoterspåren mot Klövsjö och tog sen av mot de områden vi brukar cykla på sommaren, det fina området med alla fäbodar. Det var bitvis väldigt mjukt och min obefintliga form satte sina spår, min kapacitet är inte i närheten av vad den brukar vara medan Helena bara dansar fram. Det märks att hon har tränat bra i vinter.

Vi satte oss vid en liten stuga vid en å och drack vårt kaffe i solen. Småpratade lite och konstaterade att det nog blir vår och barmark i år också även om snön fortfarande ligger djup. Solen börjar värma ordentligt, vårvintern är här.

Alla bilder tagna av Helena

En reaktion till “Äntligen kaffe i solen”

  1. En tur att spara i minnesbanken när längtet efter vinter kommer igen någon gång i höst! Din form kommer,den brukar göra det när du väl får sprätta lite på stig och jag blir avhängd i vanlig ordning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *