Årets första race


Det blir en annorlunda start på tävlingsåret, både mot planen och förra året. Att det inte skulle bli Billingen bestämdes tidigt. Det skulle bli tempot i Hammerdal, som jag helt idiotiskt bangade pga regn förra veckan. Fast egentligen skulle det blivit Skandisloppet MTB som tyvärr inte blev av pga yttre omständigheter.

Nu blir det alltså Härjedalstrampen i Sveg den 23:e maj. Eller egentligen blir det GP på onsdag, om jag blir frisk vill säga.

Men MTB blir Härjedalstrampen. Ska försöka få till en bankoll till helgen kanske.

 

Tidigare B'Twin 700 MTB Shorts
Nästa Jag cyklar igen!

2 Comments

  1. Det låter härligt med Härjedalstrampen. Det poppade upp massa minnen från en semester när vi var små, vi var i Jämtland och Härjedalen och jag minns så många vackra och spännande saker. Håller förresten tummen för att du är kry och kan köra GP på onsdag!

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.