Åstrand och intervaller

Testade att köra ett Åstrandtest som uppvärmning innan kvällens intervaller. Körde enligt instruktioner på Tacx hemsida och blir lite fundersam. Ett VO2Max på 63 (200w, 118bpm)känns lite högt tycker jag men jag ska bara använda det som jämförelse för min egen utvecklings så egentligen är det skit samma om det är korrekt eller inte.


Ett mer definitivt värde är spykänslorna efter 3×15/1 intervallerna. Det var länge sen jag körde dom så jag visste inte var jag stod så det blev lite trial/error över det hela. 350-320-320-310-310w är väl inget att yvas över men cykelformen är ju i uppbyggnadsfas efter flera månader utan strukturerad träning.
Nu; soffhäng.

Tidigare Att ladda batterierna
Nästa Cyklarna genom åren

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.