Att cykla eller inte

Sitter och funderar på om jag ska starta i morgondagens välgörenhetstävling Ride the Park eller inte. Jag har redan betalt startavgiften, men hälsenan är ju som den är även om den känns bra just nu. Förmodligen så startar och kör nåt varv eller två innan jag kliver av och leker eventfotograf resten av dagen. Det är ju fredag och med det så var det ju Happymorningride i morse. Hälsenan satte ju stopp för cykling, men eftersom det var ettårsjubileum ville jag ändå vara med och fira. Det blev skål med bubbel i form av Pommac och Stefan som drog igång det hela fick en symbolisk present. Ikväll ska jag meka lite cykel men inte mycket mer än så. Jag tror det blir soffhäng för hela slanten.

 

Tidigare Lika fast ändå inte
Nästa Ride The Park - Från sidan [Bildbomb]

2 Comments

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.