Att ladda batterierna

Helena jobbar idag men jag har ledig klämdag. Ensam i stugan spenderar jag dagen med att läsa och ta det lugnt.


Jag tog ändå en promenad på dryga 5km för att få lite frisk luft och njuta av ett otroligt vackert väder.


Jag gick runt Sångbäcken och utsikten mot Vemdalsskalet när man kommer upp på höjden är magnifik. Med solen i ansiktet gick jag nedför hemåt och den vyn är inte så illa den heller.


Under tiden jag gick noterade jag ett flertal flygplan som verkade hålla samma rutt men alldeles för stora och många för att flyga på Östersund. Som den nörd jag är så har jag en app, Flightradar 24, för att kolla vad som rör sig däruppe.


Det visar sig att det verkar gå en flygkorridor mot USA rätt över Storhogna. Minst fyra flyg från Doha och Dubai mot större städer i USA passerade tätt på linje efter varann. Egentligen rätt ointressant men ändå kul att kunna få veta. Dessutom med massa info om flightern; hastighet, höjd, flygplanstyp och annat.

Nu ska jag läsa vidare.
Ha en bra dag då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *