AXA Fjällmaraton – en vecka kvar


I går gjorde jag sista långpasset( av alldeles för få) innan AXA på lördag. Jag sprang sträckan Storhogna – Samevistet – Jorskarivallen – Jaktstugan – Fallmoran – Ripfjället – Storhogna. 23 km ren fjällöpning i duggregn med 5 km rejäl blötmyr. Det känns att jag tränat alldeles för dåligt men annars funkar allt som det ska. All utrustning går ner i västen, inga skav av kläder eller skor och inget på kroppen som gör ont. Bara trötthet.


Veckan som kommer blir lugn, ett par lätta MTB-pass och nån löptur för att hålla benen igång bara. Idag helvila dock. Pappa är på besök och det blir en tripp till Åsarna för en titt på outleten och sen fika på nåt trevligt ställe.

Jag provade en sån där live-sändning på Facebook under löpturen igår, missade ni den så kan ni se den här:

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhasse.gustafsson.79%2Fvideos%2F10154402960959521%2F&show_text=0&width=600″ width=”600″ height=”600″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”]

Tidigare Veckorapport
Nästa AXA Fjällmaraton 2016 - Race Report

4 Comments

  1. Det ska bli spännande att följa dig mot loppet. Jag blev själv riktigt sugen efter att ha sett alla uppdateringar från salomon27k-loppet som gick igår.

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.