B’Twin 700 MTB Shorts

Jag har bara provat strumpor och den fantastiska lilla mössan från B’Twin tidigare men om dom är nåt att döma efter så är det bra kvalitet på grejorna från Decathlon. Numera finns Decathlon även i Sverige men jag har bara handlat av dom då vi varit i Spanien.
Helena köpte ju dom fina LVG-skorna (det gjorde faktiskt jag också sen) som hittills varit mycket bra. Jag har även testat deras finaste ”stigcyklarshorts”. Igår fick dom sitt elddop runt Frösön.

Jag har inget att jämföra med med men det verkar vara riktigt bra grejor. Mjuka och stretchiga med bra passform och skärning även om dom nog är lite små i storleken, jag behövde XL mot normalt L.

Det finns en ficka på varje ben och storleksjustering för midjan på båda sidor. Mycket bra om man som mig kräver större storlek över låren än midjan plus att man slipper bälte.

Jag köpte ingen vadderad underbyxa utan kör med vanliga bibs och det funkar utmärkt.
För nästan larviga 37€ (~370SEK) så tycker jag det är grymt skön byxa som lovar mycket gott. Dom är inte vattentäta men vad spelar det för roll egentligen, regnar det eller är lerigt blir man blöt ändå.

Rundan då? Jodå, en riktigt fin dag med vädret på topp!

Nu hoppas jag bara att förkylningen jag dragit på mig försvinner fort som attan. Det är ju dags för årets första GP på onsdag kväll och då vill jag sprättiga ben! Andra förkylningen på två veckor, vad är det för dumheter..!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *