Bättre sent än aldrig

Jag glömde helt bort att blogga i går. Fyllde väl upp huvet med annat att tänka på antar jag. Jag var iväg till Fristilen på lunchen och körde lite överkropp. Lyckades öka vikter i flera övningar och har en rätt skön träningsvärk idag så det tog visst bra.

Men först, låt oss ta en självie

På kvällen blev det 50 minuter för mig själv i spinningsalen. Först en rejäl uppvärming sen 30 minuter Sweetspot. Betydlig mindre plågsamt än tröskelträning men det känns som det ger väldigt mycket. Trött som fan blev jag iaf.

Foto: Helena

Ikväll hade jag tänkt gå och köra spinning för Helena men det blev fullbokat innan jag hann boka mig så eventuellt, om inte nån bokar av sig, så blir det löpband istället. Kan väl vara bra det med tänker jag. Då blir det lågintensivt, vilket jag nog skulle behöva mer av.

För övrigt är jag sur, skitsur. Det jävla vädret gör mig fullständigt vansinnig. Nu när vinter och snön hade kommit kunde den väl få vara kvar. Det börja likna nån slag Stockholmsvinter det här nu. Det ska fan inte se ut så här i jämtland i februari:

Inte ok

2 reaktioner till “Bättre sent än aldrig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *