Böj på armarna!

Jag har kollat lite på bilder på mig själv som Helena har tagit när vi varit ute och cyklat och kan konstatera en sak. Jag är ju fan stel som ett spett i överkroppen. Det finns undantag när jag faktiskt böjer på armarna och har lite koll på tekniken, men oftast, stel som ett lik.
Här ett axplock ur den senaste veckans skörd. Ni ser ju själva. Med undantag för sista bilden, där verkar det som jag har tänkt till.

Spett…
…spett…
…spett…
…spett…
…rätt position.

En annan sak jag kan konstatera är att vi cyklar i fina omgivningar. Dessa bilder är från Rättvik och Falun nu i midsommarhelgen. Ikväll när jag sticker ut ska överdriva rörligheten i armarna så jag kanske lär mig nåt. Bli lite smidigare och snabbare kanske. Vore ju trevligt.

Alla bilder: Foto och ©Helena Enqvist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *