Carpe Diem

…är nog det det uttryck jag avskyr mest av allt. Lite oklart varför men det känns så otroligt klichéartat bara. Hursomhelst så var det väl nog ändå det jag gjorde igår. Planen var  egentligen att köra ett race på Zwift, men jag gick en halvtimme tidigare från jobbet (egentligen inte då jag var där för tidigt) och hann köra ett lite hårdare pass ute i stället.

Jag snurrade lite på de för mig nyupptäckta ställena vi varit på senaste veckorna, hade tänkt Strava-hetsa lite men när jag fick bredsladd på rötter för tredje gången på samma stig gav jag upp, det var för halt. Det blev istället en mer kontrollerad men ändå hård runda.

Ljuset när solen börjar på ned just nu är helt fantastiskt. Som hobbyfotograf vill jag bara stanna och ta bilder men som tur är, är ju dels telefonkameran lite begränsad och sen får man ju vara lite disciplinerad…

Jag tog vägen förbi snölagret på ÖSK på vägen hem och kunde konstatera att dom börjar gräva fram och ska väl snart köra ut snön då. Trevligt, vintern närmar sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *