Cykelsommaren 2014 blir grym

Jag har ju sagt mer än en gång att det här med landsvägscykling är nåt jag gör för nöjes och njutningens skull. Inte så mycket för träning i avseendet att bli en vassare tävlingscyklist egentligen. Solskenscyklist fast jag inte är så himla pigg på att erkänna det.

Det kanske är dags att omvärdera det uttalandet.
Jag vill framför allt prova på att tävla i tempo. Kanske även GP-lopp men linjelopp tror jag att jag lämnar till andra. Där nöjer jag mig med motionslopp. Vi snackar alltså om korta intensiva tävlingar med hög intensitet. Att köra nåt sånt en gång i veckan skulle nog dessutom vara grym träning för MTB-benen.

Jämtlandsserien är ett tiotal tävlingar med i huvudsak tempo- och GP-lopp men även linje i form av bl.a. Storsjön runt. Jag är sjukt sugen på att köra en del av dom i sommar för att se var jag står, ha jävligt kul och dessutom få tävlingsträning på köpet. Jag har kommit så långt i funderingarna kring det att jag faktiskt börjat titta på ny LVG-hoj.

Kom igen nu, cykelsommaren 2014 blir grym!

Nä. Norcom Straight 1.1 kan man nog bara drömma om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *