Cykla till jobbet

Jag har ju skrivit flera gånger i bloggen om min ambitioner att cykla till jobbet. Visst, jag gör det ibland, men mer regelbundet. Jag, menar jag har bara 5 km enkel resa, det är ju egentligen alldeles för kort för att hålla på att åka bil. Det har varit ganska mycket snack och rätt lite verkstad skulle man kunna säga. Så nu på semestern så tänkte jag att det får vara nog på slöandet. Hittills går det bra. Har inte tagit bilen en enda gång dom två första veckorna. Egentligen är konstigt att det ska vara så svårt att cykla, det är ju hur skön start på dagen som helst, visst kan det kännas lite segt när man ska hem om man är så där efter-jobbet-trött men det lättar ju efter några hundra meter. Nu får jag se till att hålla i det här och inte falla tillbaka i bilåkandet!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *