Då börjar vi om igen

Förra nyåret bestämde jag mig för att ta tag i bloggandet och försöka lyfta innehållet lite. Det höll ett tag, sen föll jag tillbaks till mer slentrian-/vardagsbloggande fram till i höstas då motivationen dog helt. Inget sånt löfte i år alltså, det får bli vad blir helt enkelt. Jag hoppas ni följer med ändå.

Det är nu bara några timmar kvar innan vi går in i 2018. Det har varit ett fantastiskt bra år. Vi har gjort mycket kul och haft upplevelser utöver det vanliga. Det kan bli knepigt att toppa 2017 men å andra sidan; behöver man alltid det?

Jag har äventyr planerade redan i januari iaf, mer om det då det blir dags.

Nu avslutar vi året i stugan med massor av snö och drömmiga skidspår och pister. I går hängde jag i Björnrikes pister med kompisen Claes och hans dotter. Det kan bli dyrare än jag planerat då jag insåg att mina slalomskidor är för korta. Samtliga bilder i inlägget är från igår.

Idag tog vi skateskidorna tillsammans med John på en lugn tur då jag är inte helt kurant än efter förkylningen som slog till på juldagen. Låååång fika på Storhogna M efteråt. John hade GoPro med gimbal och filmade  Helena och mig i smyg, men vad gör det när det blir så bra. Jag klippte ihop en liten kort film:

[iframe width=”900″ height=”506″ src=”https://www.youtube.com/embed/lMM5vsQstWs” frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen]

Nu återstår egentligen bara att önska ett

GOTT NYTT ÅR!!!

2 reaktioner till “Då börjar vi om igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *