Då så. Nu gäller det.

Så är sista träningen innan Lidingöloppet gjord.
Nu är det bara att ta sig an det hela med gott mod och göra det bästa jag kan.
Jag fick mina 2XU kompressionstight lagom till idag också, och det kan jag säga kommer att underlätta 3-milaresan betydligt. Efter att ha sprungit med kompressionsstrumpor ett tag så var jag rätt säker på att det skulle göra skillnad och det fick jag svar på under kvällens runda.

Trots att låren värker och protesterar efter den senaste tidens hårdkörning med spinning och löpning så gick det bra med ett snitt på 5.28 och toppnotering på 5.01 vilket får anses som riktigt bra så nedtränad jag är.

Tidigare Ersättning för utebliven fjällmara
Nästa 3800m + 180km + 42km = Utmaning Deluxe

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.