Dag 3 – Spanien i högfart

Vi skulle ta en kortare runda och fika i Orihuela hade vi tänkt. Ibland blir det inte så. Som man tänkt alltså. 50 km blev 74. Men vadå, vi hann ju hem först ändå (Björns föräldrar cyklar inte med oss) så ingen behövde ju vänta på oss. Fika i Orihuela blev det ju iaf. Sjukt sega (men snygga enl. Björn) servitriser på en sportbar fixade skum cappuccino med sprutgrädde och en flaska Fanta.


Hittade lite nya vyer och en backe som Helena kunde sprätta i.


Hon har bra ben i år den där tjejen jag bor ihop med. Själv får jag mjölksyra upp över öronen så fort jag ställer mig upp. Får helt enkelt stå upp mer.


I morse när vi var och handlade så hittade jag kaffet för oss trötta cyklister; Bonka. Antingen piggar det upp som fan när man är där eller så blir det tvärtom.


Avslutar med fånig selfie. Hörs!

En reaktion till “Dag 3 – Spanien i högfart”

  1. Ang. rubriken: Skulle ha skrivit nåt om att jag slog nytt pers utför med drygt 73 km/h men det glömde jag visst bort. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *