Dalarna levererar

Igår såg det lite mörkt ut med våran plan att åka in till Falun och Lugnet för att köra lite kul stig. Helenas bakväxel som krånglat lite till och från senaste tiden bestämde sig för att krångla hela tiden.

Efter lite youtube’ande och mek på farsans uteplats så var problem löst så pass att det iaf gick att cykla. Kopplingen måste bytas men nu funkar den ändå skapligt.

Iväg till Falun kom vi och vilken dag det blev! 25 grader och strålande sol. Vi körde Lugnets röda och dom handbyggda lederna inklusive nya ”Gamla Mormor” som trots att det var mycket lösgrus var grymt flowig och kul med många hopp och rollers.


På toppen vid hoppbackarna träffade vi på storbloggaren Öijer och fick en liten pratstund.
Trevlig mas det där.


På vägen hem stannade vi till i Grycksbo för att köra Törnbergs väg som mycket väl kan vara en av dom finaste stigarna som finns. Helena drämde till med 7 QOM av 8 möjliga och jag fick väl iaf nåt PR trots vansinnigt trötta ben och överhettat huvud.


Vi avslutade dagen med grill och madrasspaddling i Siljan. Helena stod för paddlandet och jag med glada tillrop och foto.


Nu har vi petat i oss lite jordgubbar och grädde och ska väl snart krypa i säng tänker jag. Solen har tagit bra och jag är helt slut i huvet, värre än vanligt. Tack Rättvik och Dalarna för en fantastisk midsommarhelg!

2 reaktioner till “Dalarna levererar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *