Den fantastiska helgen

Alltså den här helgen som gick, den går nog till historien. Vi skulle åkt till stugan men fattade beslut i sista stund att stanna hemma när vi såg att väderprognosen spådde ösregn över stugan och sommarväder här i stan.

Bra beslut, att det blir en bildbomb här får ni leva med.

Fredagskvällen spenderade vi i Fugelsta Bike Park och upptäckte helt fantastiska stigar. Vi visste att det fanns mer än dom handbyggda DH/Endurolederna men att det var så bra XC-stigar var helt otippat.

Lördagen tog vi rygg på Robin som skulle testa cyklar. Han går i bytestankar och håller på att sondera marknaden. Vi åkte en rundbana vi Sommrhagen på Frösön, om och om igen och testade.

Söndagen blev en sån där snudd på episk tur med kaffe- och fotostopp lite här och var. På Bynäset med för mig nya stigar, som Helena blivit visad tidigare i vår. Fikat blev på sjöbotten. Jo faktiskt, det är väldigt lågt vattenstånd i Storsjön nu.

En helg jag kommer att minnas länge.

fuji auric frösön
Fuji Auric på Frösön, strax nedanför Peterson-Bergers Sommarhagen
Vi fikade på vad som normalt sett är sjöbotten
”Cykel och termos mot sjöbotten” – ny och väldigt kort tråd på Happride.se?
Helena på ängarna nedanför Sommarhagen
Helena tog grymma bilder på Bynäset
Jag bränner på nedför samma ängar…
Magiska Bynäset
…och mera Bynäset.
IMG_1409
Fugelsta levererade
IMG_1410
Stigen med det passande namnet ”The Dark side”.

En reaktion till “Den fantastiska helgen”

  1. […] Hasse berättar på sin blogg om en härlig helg. När jag ser de där bilderna så vill jag verkligen åka till Östersund och hänga med honom och hans sambo Helena på långtur i deras vackra miljöer, både i Östersund och i stugan till fjälls. Läs här. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *