Det är nåt fel

Jag fryser inte.
Visserligen är jag ganska varmblodig av mig men nu börjar det kännas märkligt t o m för mig. Jag har fortfarande kortbyxor till vardags, i går och i måndags lunchtränade jag i korta cykelbyxor. Visserligen med långärmad cykeltröja men jag hade klarat mig med kort också tror jag. Temperaturen ute pendlar mellan +3 och +10 och jag borde väl tycka att det är LITE kallt iaf men det gör jag inte.
Konstigt.

4

  1. Jag tycker det är väldigt kallt nu, särskilt de dagar jag jobbar på kontoret och sitter stilla, jag fryser stora delar av dagen även inne på kontoret och sedan känns verkligen temperaturskillnaden när jag går hem från jobbet. Att gå i kortbyxor, eller cykla i kortbyxor, känns som en omöjlighet.

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.