Det är skillnad på kläder och kläder

Jag var och lämnade bilen på verkstan i morse vilket innebar att bara behövde cykla ett par km till jobbet därifrån. ”-Orka krångla med ombyte och grejer” – tänkte jag och tog underställ under vanliga jeansen och skaljackan. Fel beslut. Jag hann knappt svinga benet över sadeln på cykeln innan det drog kallt om skrev och framsida lår. Efter ett par hundra meter var jag tvungen att stanna och dra buffen över huvet då mössan inte fixade att hålla kylan borta från pannan. Det blev lite tjockt under hjälmen men vad gör man? Sen var det bara att bita ihop och trampa på. Det var så kallt om låren att jag inte hade nån kraft alls. Det kändes som mjölksyran skulle spränga benen i bitar och ett tag tänkte jag kliva av och leda cykeln i stället. På platt mark.

Så nu vet ni om ni inte provat, jag har ar gjort det åt er. Ta riktiga kläder om ni ska cykla i kylan.
Va sa du? Hur kallt?

6 reaktioner till “Det är skillnad på kläder och kläder”

  1. Ja,alltså. Det finns verkligen kläder och så finns det kläder. En ångrar sig alltid när de där felande besluten tagits.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *