Det är för varmt!

Fuji Wendigo 2.1

Jag trodde jag kunde det här med att vinterpendla men inte då. Det visar sig vara svårare än man tror att cykla 5km. Som idag när det -6 ute. Det är för kort för att kitta upp sig i träningkläder för vinterträning och för långt för att cykla i ”civila” inomhuskläder. Jag fick den brillianta idén att ta mitt tjocka ullunderställ under jeansen och Glow-jackan. Det går ju inte så fort på fatbiken så det borde funka.

Inte. Det är för varmt för ullunderställ. Var svettig som tusan när jag kom fram trots att jag bara trampat lugnt och fint. Imorgon ska jag prova tunn långärmad löpartröja istället, Glow-jackan är så pass varm att det borde funka. Jag skulle gärna slippa cykla i jeans egentligen då det sliter så hårt på dom, så jag behöver nog någon form av rätt varma men ändå välventilerade överdragsbyxor som det räcker med underställ under. Nån som har ett bra tips?

4 reaktioner till “Det är för varmt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *