Det här håller inte

Den här veckan har jag hittills gjort ett (1) träningspass, intervallerna i tisdags. Sen har jag mest varit trött och seg. I morse hoppade jag över Happymorningride till förmån för någon extra timmes sömn. Hjälpte inte dugg. Jag är trött och har svårt att få saker och ting gjorda, vill mest bara sova, eller iaf inte göra nåt mer avancerat än att sitta och stirra och låta tankarna vandra åt det håll dom vill, fantasi eller verklighet. Jag vet inte riktigt hur jag ska mig ur det här. Jag vill ju träna men vad ska man göra när både huvud och ögonlock är tunga.

Det blir ingen träning i kväll heller, jag orkar inte. Jag ska laga god mat, det gör jag väl iofs alltid men jag ska lägga lite extra tid på det ikväll eftersom vi inte drar till stugan utan stannar hemma i stan och sen blir det nog lite släktforskning om huvudet är med på det annars TV. Sedan hoppas jag att jag får sova en god natts sömn utan störande grannar et c och kanske är pigg för distanscykling i morgon och skidåkning på söndag. Vi ska dels prova skidspåren i Åre och dels testa varsin 27.5″+ från Rock Machine, det nya märket Egons tagit in till sverige så jag vill verkligen vara pigg.

 

Jag har en mental bild av sommaren som som kommer. Jag ska vara i sjukt bra form och göra min bästa säsong, men ska det bli nåt av det får nog kroppen ta och skärpa till sig nu. Foto: Erika Holmqvist, från målgången av Ragunda 100 miles i somras.

6 reaktioner till “Det här håller inte”

 1. Hur har du det med D-vitamin och övriga vitaminer/mineraler??
  Låter som du gått tom på viktiga ämnen i kroppen.
  Och förresten TACK för ett sjukt inlägg om Fotgängare!
  SÅ sant.

  1. Jag var faktiskt och kollade alla värden för några veckor sen och allt ser bra ut. Jag misstänker att det till stor del handlar om att jag blir väldigt trött i huvudet av min tinnitus. Ja, men det var så lite så! Egentligen mest för att skriva av mig efter en bedrövlig morgonpendling. 🙂

   1. oj ser att ett ord fattas.. BRA..dvs ett sjukt bra inlägg.
    men det hoppas jag du förstod =).
    Hoppas då att din trötthet vänder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *