Det hände i helgen

Det var ju en sån där helg igen. Ni har läst om dom förut här och börjar säkert tröttna vid det här laget. Snö, sol och skidor i fjällvärlden. Fika vid stuga med utsikt. Precis en sån helg var det igen. Vi gjorde sista träningspasset på snö inför Nattvasan och gjorde ett #52vardagsäventyr i form av snöskor igen. Cissi var inte med sist och vi gick inte samma väg så det måste kvala in som ett nytt äventyr. Jag hade plockat med mig fatbiken också så Cissi var ut och cyklade medan vi åkte skidor. Jag bjuder på en bildkavalkad till semlan, varsågoda!
7 reaktioner till “Det hände i helgen”

  1. Blir lite lätt avundsjuk när jag ser sådant där, gaaaaalet fint! Hade fina dagar här i Sundsvall också, förra helgen, men nu….nu regnar det!!!!! gaaah…jag blir tokig 🙂

    1. Vi har tur i år, helt klart. Hade vi inte haft stugan där vi har den så hade vintern regnat bort för oss också.

  2. Instämmer, jag tröttnar inte på sådana här bilder och texter! Vi som inte själva har snö att skida på eller fjäll att blicka ut över, vi får en dos via nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *