Det händer inte mycket nu

Ni ska inte tro att jag undanhåller er nånting kära läsare, bara för att det är lite tunt med uppdateringar här på bloggen. Nej nej, det är helt enkelt så att det händer inte så mycket just nu.
Jag har ju gått runt med den förbannade halsinfektionen i två veckor. Träningen har därmed legat nere helt. I lördags var jag och körde spinning för att testa hur kroppen mådde och det kändes väl lite sisådär kan man säga. Efter ungefär en kvart så kände jag att jag helt saknade ”topp”, jag orkade inte gå på max mer än några sekunder innan det började ta stopp. Att ligga och nöta på tröskeln gick däremot bra.

Det är väl ungefär som man kan förvänta sig efter ett rejält träningsuppehåll. Jag har ju egentligen inte kört nån strukturerad träning alls efter Bockstensturen utan bara cyklat till jobbet och kört spinning. Rätt mycket mellanmjölk alltså. I söndags blev det lite cykling i Storhogna, lite tröskel träning uppför backen till Sångbäcksvallen och sen lätt rull hem bl.a nedför delar av 8 km-spåret på Katrina.

Jag hade ju tänkt dra igång med nya träningsupplägget den här veckan men hade liksom förträngt en tjänsteresa till Göteborg…hm…lämnar Östersund i eftermiddag och kommer tillbaka torsdag kväll. Visst, det lär ju finnas gym på hotellet, men jag tror jag tar och vilar på kvällarna, det kommer nog att behövas så får jag sätta fart till nästa vecka i stället. En bra uppstart kan ju vara ett lungt långt distanspass i helgen kanske, sen är det ju bara att fortsätta.

Det börjar dra ihop sig i tävlingen på milebreaker.com nu, hjälp mig att stanna kvar på topp 10 genom att rösta på mig om ni inte gjort det. Be gärna resten av släkten att surfa in här och klicka också! 🙂

Rösta på mitt bidrag!

Träna på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *