Det här med kaffe

Det är viktigt det här med kaffe, det går liksom inte att hälla i sig vad skit som helst. Ok, på jobbet få ju automatkaffet duga, men hemma är det andra bullar.
Jag har numera för det första upptäckt Zoégas kaffe, mörkrostat med mycket smaker och “skjuts” i.
Deras Julkaffe 2010 är t.ex. helt fantasktiskt gott.

Gott kaffe

Så fick jag en kaffekvarn i julklapp. Köpte en påse Zoégas Intenzo bönor och provade. Jag visste ju att Intenzo var ett gott kaffe men att det skulle vara sån skillnad på färdigmalet och att mala sina egna bönor hade jag nog inte räknat med. Så gillar ni kaffe ska ni prova, det är helt överlägset!

Wilfa CGR-1, prisvärd och välrenommerad kvarn.              

För dig som vill ha lite bett i kaffet. Men ändå utan beska.
Tidigare Den kom och den gick
Nästa Boka smart

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.