Det susar i sävenDet var en rejäl vind som piskade sjön idag på rundan runt Frösön. Rejäla vågor som fick mig att fundera på hur det ska ha sett ut när Ivar drog förbi kring Lucia. Å andra sidan var det väl is på sjön då så det kan jag nog sluta fundera på kom jag på nu när jag skrev det…

Hursomhelst.
Vi körde Frösö lång med trevligt sällskap i form av Bitte Håf som är på besök i stan.  Ett skönt kvällsdistanspass där jag fick många bra tillfällen till fin-fin teknikträning. För den som vill så finns det en del siffror å sånt på Strava:

En liten filmsnutt på vågorna fick jag med mig hem också. Frisk vind:

2 reaktioner till “Det susar i säven”

  1. Snarare storm och rasslande stenar, men allitterationen i rubriken och att det finns en bok med samma namn gjorde ju att jag läste. Och kommenterade.
    Bilden tyckte jag mycket om. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *