Död gubbe och Paolos galenskap

Det är måndag kväll och jag har inte presterat nåt nämnvärt att berätta om egentligen.
Helena tog en bild på mig i helgen när jag tagit på mig hennes mössa och dragit ner den över ansiktet. Ser ju ut som värsta liket.

Jag skulle ha kört igenom ett spinningpass på trainern men fick det inte att funka så det blev bara 15 minuter i sadeln så jag straffade mig lite genom att hänga på Helena när hon körde sin ”15 med Paolo”-utmaning. Fy fan. Nog har jag fattat att hon haft det kämpigt, men efter den här kvarten så blir jag riktigt imponerad av hur stark hon har blivit. Naturligtvis fick jag ställa upp på en bild också.
Vad jag gör med handen vet jag inte riktigt men det bjuder jag på.

Imorgon ska jag försöka få till lite träning igen. På riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *