Downhill i Lofsdalen – Nu med film

Det har varit lite klent med bloggandet sista tiden. Dels har mitt webbhotell varit utsatt för en rad DDoS-attacker vilket gjort att servrarna går ner stup i kvarten, dels har jag inte haft nån inspiration. Så kan det vara ibland.

Vi gjorde ju ett återbesök i Lofsdalen Bike Park i helgen, den här gången hade vi med oss Cissi också och hon visade sig ha oanade talanger. Att hon sen körde lite på gränsen ibland så både hennes mamma och jag blev skapligt nervösa hör väl till tänker jag. 🙂

Återigen så blev den nya blå ”Skogsleden” favoriten, även om röda Venom är galet kul den också, men den kräver lite mer av en som cyklist och jag är inte riktigt där än att jag kan njuta fullt ut. För en gångs skull så lyckade jag jag få med mig GoPro’n och filma lite. Tyvärr tyckte videoredigeringsprogrammet inte att min film var tillräckligt bra eller nåt så i samband med exporten till Youtube tog det ett eget litet  beslut att ta bort alla titlar och text och dessutom lägga till lite grejer som jag inte ville ha med. Intressant. Nåja här är iaf Skogsleden, på slutet är det Cissi först sen Helena och sist jag med kameran på hjälmen. Njut. Eller lid. Välj själva. 🙂

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/wm3YSvkdCTE?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

3 reaktioner till “Downhill i Lofsdalen – Nu med film”

    1. Tack! Jag använder Garmin VIRB Edit, finns att ladda hem gratis från Garmin. Är väl egentligen till deras VIRB-kamera men det funkar till GoPro också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *