Efter solsken kommer regn

…för att travestera det gamla talesättet.
Igår gjorde jag ett riktig bra intervallpass, betydligt bättre än väntat. Idag, förvisad till horisontalläge med en burk Alvedon. Orkar ingenting.
Jag försöker tänka lite, när hjärnan orkar, och sätta ihop en träningsplanering. Jag vill inte ha det så uppstyrt utan en enkel bas som ska utföras under veckan och sen improvisera runt den basen. Den basen är 6 pass plus mitt eget spinningpass. Var 5:e vecka byts innehållet i passen ut – nya övningar, nya intervaller – för att inte stagnera.
Vilken dag passen utförs är flexibelt, jag kommer att cykla till jobbet då och då och om det blir en onsdag t ex (hänger ju lite på vädret och andra omständigheter) så är ju VO2-intervaller kanske inte rätt just den dagen. Helgerna är under vintern vigda åt längdskidor eller slalom. Det kan ju bli skidor på vardagkvällarna också, som sagt, jag kommer att improvisera.

”Det är bara ett essempel Hege…”

Jag gör en liten ändring här på bloggen också så för att få lite bättre statistik. Jag tar bort hela inlägg på förstasidan och lägger till en ”Läs vidare…”-knapp. Jag hoppas ni orkar med det.

Nu ska jag försöka bli frisk. Hej Alvedon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *