En helt vanlig dag

Det har väl egentligen inte hänt nåt utöver det vanliga idag.
Hade galet svårt att komma ur sängen i morse så jag var lite sen till jobbet.
Man får börja vässa sig nu när det är dags att hacka is på bilrutan på mornarna.

Jag var ju så jäkla duktig och började åka tåg och buss, men nu har Länstrafiken höjt avgifterna nåt så vansinningt så det lönar sig knappt längre. Ok, det ska vara för miljöaspektens skull men ändå.

Sen till jobbet betyder lång arbetsdag så jag åkte direkt från jobbet till Fristilen för att köra spinningen ikväll. Hungrig som en varg körde jag ett intervallbaserat backpass och höll på att trilla av cykeln själv. Nu har jag fått mat i magen och ska dyka i säng för att komma upp i tid imorgon.

Intervaller juh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *