En krabba på tangentbordet

Jag började ju spela Pokémon Go i somras när det kom. Mest för att se vad hypen var och för att hänga med lite i vad kidsen håller på med. Faktiskt så var det lite småkul och jag körde på tills jag nått så långt att jag fick tillträde till Pokémoingymmen. Sen tyckte jag att jag sett nog och avinstallerade det hela efter några veckor. Nu har jag börjat igen och på dagens lunchpromenad samlade jag 15(!) stycken. Jag håller dessutom på att kläcka mitt första ägg och upptäckte i går att det finns tre Pokéstops på vägen till jobbet. Nördigt eller tramsigt, kalla det vad ni vill men det är faktiskt riktigt kul!

PokemonGo, Paras

Tidigare Mulet och dimmigt men vackert
Nästa Hej helgen, nu kommer jag!

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.