Ett försök till plan

Vi haft haft goda vänner på besök i stugan i helgen, första snön lade sig som ett fint puder över fjällen på söndagen och lät oss få första vintercyklingen i ett vackert landskap av grå och bruna nyanser. Snart är dags för dubbdäck på cyklarna och även att ta fram skidorna och göra i ordning för säsongen. Det dröjer väl ett tag innan det finns skidspår iofs men man kan ju börja ladda mentalt.
IMG_4957
IMG_4958

Veckan som kommer då, tja den blir väl som vanligt med undantag för att jag tänkte ta tag i träningen igen. Hela 2016 har jag bara cyklat/skidat/sprungit för att det kul och inte haft några som helst krav på prestation. Det märks nu när hösten är här, jag är tung och seg i kroppen och det är dags att dra igång träningen inför vinterns skidäventyr och kommande sommar då jag tar upp tävlandet igen. Alltså dags att göra upp nån slags plan, jag börjar med en vecka i taget:

Måndag: Går ut hårt med vilodag…
Tisdag morgon: Tröskelpass på väg till jobbet
Tisdag kväll: Terränglöpning med pannlampa
Onsdag kväll: Happyride med pannlampa, som förmodligen blir ”blodsmaks-stravahetsintervaller”…
Torsdag kväll: Bål och ben eller stakmaskin på gymmet kanske…?
Fredag: Happymorningride!
Lördag: Osäkert, men troligen lång jobbig mjölksyrafylld distans med urstarke John kring Klövsjö.
Söndag: Soffliggning? Lättare löptur? Den som lever får se, men jag ska iaf ta tag i brädhögen vid stugan och få iväg den till återvinningen. Det kanske räcker?

IMG_4959

4 reaktioner till “Ett försök till plan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *