Ett litet steg framåt

160111_trainer

Hej! Ursäkta sen uppdatering i dag men vi fastnade i en dokumentär om bergsklättring. K2: Siren of the Himalayas, grymt bra film om världens tuffaste berg. Se den!

Jag gjorde en väldigt enkel och okomplicerad ”plan” för hur jag ska få kroppen i skick igen efter magsjukan i veckan. Nu lär det antagligen ta längre tid än en vecka men man måste ju börja nånstans. Jag ska köra lunchstyrka som vanligt fast antagligen med betydligt lättare vikter än vanligt och riva av några lätta pass på trainern. Sen måste jag ju köra mitt spinningpass på torsdag oavsett. Jag började i kväll med trainern. Långsam ökning av intensiteten för att sen köra 4 minuter på tröskel innan nedvarning, totalt 30 minuter.

Screen Shot 2016-01-11 at 22.54.32

Det går skapligt bra, även om muskulaturen protesterar, ända upp till tröskel. Hjärta och lungor svarar bra men sen blir det tufft, dom där 4 minuterna känns som en plågsam evighet. Men skam den som ger sig, det är bara att kämpa vidare, snart är jag i form igen, den hängighet jag känt senaste tiden är som bortblåst så dagarna med hög feber rensade kanske ut bra i systemet.

 

2 reaktioner till “Ett litet steg framåt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *