Fatbike i vårkvällen

Vi var iväg till Erika i Brunflo i går kväll och cyklade lite skoterspår.
Jag var oerhört trött efter en smått kaotisk dag, och ville väl egentligen bara lägga mig i fosterställning på golvet, men insåg att en lugn och skön runda i fint sällskap skulle göra susen för både kropp och knopp. Tack vädret för fint uppslutning och tack tjejer för en rolig och fin kväll!

I kväll fortsätter Tour of Watopia på Zwift med etapp 4, en lätt kuperad bana till skillnad från Alpe d’Zwift i förrgår med sina 22 serpentiner och +1000 höjdmeter. Sen tidigt i säng för en ev mogontur på fredag, det hänger lite på arbetsbelastningen, fortsätter det som det gjort hittills den här veckan blir det raka spåret till jobbet.

Till sist; ny layout på bloggen! Jag ville ha det lite mer intimt och avskalat.
Funkar det?
Gillar ni det?
Kommentera gärna!

6

  1. Oj, vilken förändring! Jag gillar det. Det enda som är lite knepigt är att på min mac så är högerfältet och vänsterfältet nästintill lika breda. Hade jag fått önska hade kanske det högra fått vara lite smalare så att det vänstra (med blogginläggens text och bilder) kunde få ta lite större plats 🙂

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.