Fest i dalaskogen

Helena har ju snöat in rätt rejält på Strava och jag är väl inte så sen att hänga på när det ska ut och jagas KOM/QOM. Idag var det dags att späka sig i Jarlspåren.
Jag skojade lite innan vi stack ut om att jag nog skulle få bita i om jag skulle sno Calle Fribergs KOM på ett av de segment vi tänkte ge oss på.

Nog fick jag bita i alltid, jag slog Calle och även Fredrik Ericsson med tre sekunder. Man inser ju i det här läget hur vansinnigt fort det går i täten på långloppen, jag menar, jag körde halvt ihjäl mig på 600m och det är alltså dom herrarnas tävlingstempo över 7-8 mil.
Men,  jag fick stryk av Helena med en (1) ynka sekund.
Inte nog med att jag kört skiten ur mig och ligger och flämtar lungorna ur kroppen när Helena sveper förbi, hon dessutom helt oberörd och hojtar att jag ska ligga still så hon kan Instagramma min misär. Det här med att hon säger att hon inte är stark i år…pffft. 😉

Det bevisade hon lite senare när hon kränkte mig totalt på Biking Dalarnas 6 km som också finns som ett segment på Strava. Där tvålade hon till mig med 1:28 och tog en QOM till! Visst, jag drog på mig mjölksyra i första backen som jag aldrig blev av med och hade väl så kämpigt att ta mig runt med hedern i behåll, men ändå. Hon är stark.

En KOM lyckade jag iaf fixa. Den där sekunden ska jag nog nypa tillbaka inom en snar framtid, men jag lär väl inte få behålla den särskilt läge ändå tänker jag.

Här har ni kränkning och misär i siffror, håll till godo:

2 reaktioner till “Fest i dalaskogen”

  1. Det är just det som är så missvisande men ändå kul med Strava, de tider som Calle och Fredrik satt är rena tävlingsåk där de ändå "går safe" och i dessa fall även efter att de redan kört tävlingstempo ett antal mil och vi går på rött och kan i vissa fall då slå de med nån sekund 🙂

    Man undrar lite vad Fredrik och de skulle få för tid om de åkte ut till de handbyggda stigarna för att endast sätta en snabb tid där och sen åka hem igen? 🙂

    1. Visst är det så, de skulle med all säkerhet köra skiten ur alla. 6 km slingan är däremot bra, ingen del i något lopp och lång. För ens egen formtestning.
      De handbyggda stigarna i Falun åkte jag bättre på tävling än dagen före detta, så jag safade mer på träning haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *