Finväder och kebab

IMG_2305
Morrn!

Det är 20 grader varmt ute men vinden är riktigt kall. Jag tänkte inte alls på det imorse när jag cyklade till jobbet men nu när jag gick och lunchade drog det duktigt kallt om armarna. Satte mig vid ett bord där jag fick solen i ryggen och har det så varmt och gott så. Tänkte mig inte för när jag beställde kebab, jag vet ju att dom är sjukt stora på det här haket och jag kan bara inte lämna mat…

Ner gick den men det tog tid

Cyklingen i morse var så där poetiskt fantastisk det bara kan bli. Tog alltså en liten omväg igen för att få extra tid utomhus. Dels skulle jag kolla om skidbroarna över E14 är färdigrenoverade så vi kan cykla den tänkte rutten i morgon på Onsdagsträningen och dels ville jag bara vara ute lite längre i det helt makalöst sköna vädret. Det börjar bli segt nu, men det är bara åtta arbetsdagar kvar till semester. Kämpa!

img_2301
Det tar emot att krypa in på kontoret när man kunde varit här istället

En reaktion till “Finväder och kebab”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *