Firar in fredag med lite cykling

Imorgon förmiddag kör jag spinning vilket innebär att vi inte åker till stugan ikväll utan i morgon eftermiddag. Ypperligt läge att fira in helgen med att ta cykeln till jobbet alltså. Runt nollan i morse, kanske nån plusgrad i stan och nån minusgrad ut mot byarna. Varmt och fint alltså vilket betyder färre och tunnare kläder. Riktigt skönt med tunna strumpor, inga långkalsonger och bara underställ och långärmad cykeltröja på överkroppen.


Det börjar ljusna ordentligt på morgnarna också, jag kom iväg lite sent vid 06.20 och ni ser ju på himlen på bilden att det börjar ljusna redan då. Snart behövs inte lampan längre.

Det blåser lite idag och jag hade fin medvind nästan hela vägen till jobbet. Det betyder ju att det blir motvind hem men det verkar mojna så det ska nog inte orsaka alltför mycket mjölksyra ändå.

Ungefär 15 minuter efter att jag duschat och käkat min morgongröt och ett par knäckemackor så var det dags för fredagstraditionen äggmacka nere på fiket. Det är viktigt med en stadig frukost, speciellt som jag inte äter frukost hemma innan jag cyklar iväg. Jag brukar bara peta ner en liten macka och ett glas juice, jag fungerar inte utan apelsinjuice på morgnarna, och sen äta grötfrukost på jobbet. Idag kompletterat av ett par trevliga äggmackor då.


Jag är fortfarande, eller kanske snarare redan, hungrig igen. Tur det inte är så långt till lunch. på lunchen ska jag förresten knalla iväg och göra mig av med trollhåret så jag plats under hjälmen igen. Hur skönt ska inte det bli!

Ha en bra dag så hörs vi hörni!

T.G.I.F!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *