Fischer RCS SpeedMax – gör skäl för namnet

Ytterligare en helg har passerat och den har faktiskt varit bättre än nån helg på länge. Till stor del pga dagens utflykt som blev nåt alldeles extra, men det får ni läsa mer om längre fram i veckan. Jag har iaf åkt två pass på mina nya skidor som jag skrivit om tidigare, och jag måste säga att det är skillnad på skidor och skidor. Det är en helt annan åkkänsla i dom här superskidorna än i mina andra. En helt annan, och mycket bättre, balans när man lyfter skidan för att ta ett nytt skär. Samtidigt kräver dom mer av mig som åkare. Jag måste åka aktivt på ett annat sätt, det är betydligt svårare att bara ”glida runt”, då vill dom gärna ta egna vägar och driva iväg åt ena eller andra hållet. Förmodligen pga att spannet är betydligt hårdare. Hursomhelst som är dom en dröm att åka på. Sjukt snabba. Det kommer att bli grymt bra till Nattvasan det här.

Fischer RCS Speedmax Skate Plus Fischer RCS Speedmax Skate Plus

2 reaktioner till “Fischer RCS SpeedMax – gör skäl för namnet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *