Fiskafänget som uteblev

 

Sämre kan man ha det…
Lördag: Nån fisk blev det ju inte men vi fick vara ute en hel dag i finvädret. Korvgrillning över öppen eld, kaffe och tårta(!) kompenserade väl. 

Positivt var att mina egna flugor iaf höll ihop bra. Jag har hade sett framför mig hur dom skulle exlodera i ett moln av fjädrar och bindtråd när jag kastade ut dom. 
Söndag: Vädret växlar mellan regn och snöfall. Det blir nog inget fiske men en löprunda tänkte jag få till ikväll. Det är bara två veckor till St Olavsloppet och jag har knappt tränat nåt alls. Bra jobbat där. 

Kvällsfiske vid en liten tjärn kan vara så här vackert
Lite senare på söndag: Det blev fiske. Hade två rejäla hugg på fluga. Det första kom medan jag tittade på två regnbågar som simmade runt, då högg en tredje och jag var helt oförberedd och gjorde ett uselt mothugg. Det andra var med på och krokade en fin liten öring som var väldigt medgörlig ända till jag skulle landa den. Då fick den nog och skakade sig loss. Synd. Men jag fick iaf koll på vad dom hugger på just nu. Fint så. Idag har jag tagit en semesterdag lite spontant, får se vad jag gör med den. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *