Fjällcykling Storulvån – Gåsån igen [Film]

Visst, vi skulle ju ha tävlat i Sundsvall i helgen men ingen av oss kände särskilt pigg utan vi var rätt hängiga. Istället tog vi och packade fika och drog till Storulvån för en familjetur till Gåsåns raststuga.

Vi har varit där tidigare men då hann GoPro’n få batteritorsk innan vi kom fram så det bidde ingen film den gången men den här gången så…

Det är en helt fantastisk sträcka att cykla, igår var det lite lerigt, mot sist när det var snustorrt men vädret var toppen så vad gjorde det. Det är så lättcyklat så hit kan ni ta med hela familjen. Visst, det är ett par vad och nån enstaka bit där man kan få bära cykel ett par meter men det är inga som helst problem.

I närheten av Tjallingens sameläger hittade vi resterna av en ren som nån hängt upp på en stolpe. Aningen makabert kan tyckas. Vi funderade på vilket djur som fått sig ett skrovmål. Björn? Njae, inte där. Varg eller Lo tror jag på. Vi såg ett par Kungsörnar som seglade runt ovanför oss också. Jag skulle kunna tänka mig att en Lo har slagit renkalven och sen har örnarna rensat rent. Pälsen var helt bortplockad och jag tror att både Lo och Örn gör så innan dom äter. Rätta mig gärna om jag har fel.

Nåväl, här har ni filmen:
Hörs!

4 reaktioner till “Fjällcykling Storulvån – Gåsån igen [Film]”

  1. Ren och skär kärlek, fy bubblan vad jag saknar en mtb nu. Säger det igen, så fort jag har en cykel igen som kommer jag och hälsar på, nu blir det väl tyvärr först i vår men ändå, vintern blir kort!

  2. Det är ju inte speciellt synd om er där uppe i fjällvärlden. Härligt att du delar upplevelserna med oss.

    1. Nä, vi har det rätt bra. Det är lätt att glömma bort hur förmånligt det är att ha det utanför farstun som en del måste planera en hel semester för att få uppleva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *